Domotex 2018 (12.-15. siječnja) – najveći sajam podnih obloga u Hannoveru

Najveći sajam podnih obloga u Hannoveru

dt17-h04-6-1522625-original_image_gallery_desktop– Nova konfiguracija sajma i raspored proizvodnih grupa po halama
– Novo! Trajanje sajma od petka do ponedjeljka
– Hrvatski izlagači na površini od preko 400m2

Hannover. DOMOTEX 2018 (12. do 15. siječnja) 30. izdanje vodećeg svjetskog sajma za tepiha i podnih obloga od 2018. ima novu konfiguraciju sajma i izgled prostora koji će posjetiteljima olakšati pregled ponude i povezivanje s izlagačima i trendovima koji su im važni.

tlocrt“UNIQUE YOUNIVERSE”, tema koja će se prezentirati u Hali 9, biti će inspirativno mjesto kreativno postavljenih zona od strane izlagača, umjetnika i mladih dizajnera.

Registracija izlagača je veća od očekivanog, tako da se očekuje preko 1400 izlagača iz preko 60 zemalja. Osim Njemačke, najveći svjetski izlagači u smislu izložbenog prostora su Turska, Indija, Belgija, Kina, Nizozemska, Iran, Italija, Egipat i SAD.

Dvorane 2 do 4 sada predstavljaju najveću ponudu ručno izrađenih tepiha i sagova iz cijelog svijeta. Dvorane od 5 do 7 imaju jedinstveni izbor strojno izrađenih tepiha i sagova. Dvorana 8 je vrata za najnovije kreacije tepiha od najinovativnijih svjetskih dizajnera i brandova.

Elastične podne obloge i luksuzne vinilne pločice koncentrirane su u dvoranama 11 i 12. U dvoranama 12 i 13 nalaze se izložbe parketa, drvenih podova i laminata. Dvorana 13 također sadrži prikaz najnovije tehnologije primjene i postavljanja podnih obloga i instalacijskih proizvoda i rješenja.

Hrvatski parketari i proizvođači drvenih podnih obloga izlažu svoje proizvode u hali 13.

Ove godine nastupaju na površini od preko 400 m2. Značajnu ulogu u organizaciji zajedničkog nastupa, financijskoj potpori i pripremi. Odigrala je Hrvatska Gospodarska Komora i g. Petar Ćurić, zadužen za drvnu industriju pri HGK.

Nastupaju: FI MA, Drvoproizvod, Pan Parket, Spačva, Evolen, Exportdrvo, PPS Majur, Pana.

Više informacija na službenim stranicama Sajma Domotex

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti kod službenog zastuonika za Deutsche Messe AG Hannover.
Cijena dnevne ulaznice iznosi 230 kn, a trajna ulaznica koja vrijedi za sve dane sajma košta 380 kn. Izbjegnite gužve na blagajni, platite preko računa i dobijete R1 od zastupnika sajma.

Ulaznice možete naručiti i online na sljedećem linku

Također vam mogu pomoći oko pronalaska povoljnijeg smještaja i prijevoza do  Hannovera.

EXPO International d.o.o.

Službeni zastupnik za Deutsche Messe AG Hannover
representative HR, BIH, AL, MK, KO
Brazilska 10, HR-10000 Zagreb
Tel: +385 91 315 0840
Fax: +385 1 562 55 68
e-mail:  info@hf-croatia.com

animal-mask-christoph-hefti-rugs_image_gallery_desktop