Dodir elegancije uz Invisible dovratnik

Predstavljamo Vam dio autorskog asortimana Interfom Author domaćeg projektnog ureda nastalog korištenjem iskustava stečenih godinama rada na interijerskoj opremi i sudjelovanjem na brojnim projektima opremanja interijera. Riječ je o liniji aluminijskih profila za unutarnja vrata i pregrade.

Invisible dovratnik (”nevidljivi dovratnik”) ističe se elegancijom dizajna i modularnošću upotrebe, a do sada je našao svoje mjesto u brojnim objektima kako poslovne, tako i stambene namjene. Malen, čvrst i cjenovno vrlo povoljan dovratnik za drvena ili staklena vrata namijenjen je montaži na sve vrste i debljine zidova.

Moderna uređenja sve više zahtijevaju sobna vrata sa skrivenim, odnosno nevidljivim pantima jer su zgodan estetski detalj. Za razliku od klasičnih dovratnika, kod modela Invisible nakon montaže i završne obrade zida štok postaje gotovo u potpunosti nevidljiv s vanjske strane. Time se u prostoru stvara odličan efekt!

Češće se koristi za drvena vrata gdje ga upotreba skrivene spojnice i magnetne brave čini tihim i elegantnim. Može se montirati na cigleni zid, knauf, zid od siporexa, na MDF i furnirane ploče. Osim standardne primjene, zbog svojih malih dimenzija prikladan je i za tanje pregrade, recimo, kod mobilnih stambenih objekata, većih plovila i montažnih kuća.

Invisible dovratnik u potpunosti je kompatibilan s aluminijskim okvirom za stakleno vratno krilo.  Korištenjem skrivenih spojnica ovo rješenje sjedinjuje eleganciju “nevidljivog dovratnika” i praktičnu upotrebu staklenog krila u alu stolariji. S aluminijskim okvirom za staklena vrata (IG AO) koji koristi skrivene spojnice nastaju čiste linije vrata i minimalistički dizajn. Sam profil staklenog vratnog krila omogućuje ugradnju led trake ispod oboda stakla te je kao opciju moguće dobiti svojevrsnu ambijentalnu rasvjetu u samim vratima.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti tvrtki FOM putem e-maila: info@interfom.hr www.fom-glass.eu

FOM d.o.o.