Dizajnerska kolekcija SKIN – osjetite emocije na površini

Danas, više nego i u jednom razdoblju moderne povijesti čovječanstva, životni prostor ulazi u fokus svih nas. Utjecaj globalnih događanja, ponajviše pandemija Covid 19, svima je ograničila mobilnost i osudila na obitavanje znatan dio vremena u našim domovima.

Prirodni refleks ovakvog slijeda događaja je potreba za poboljšanjem i uređenjem prostora u kojem smo ”zarobljeni”. Iverali, kao dio namještaja koji nas okružuje, dio kuhinja, spavaćih soba i kupaonica dodaje dodatnu vrijednost našem životnom prostoru. Različite površinske strukture, iz kojih  proizlaze emocije, čine razliku SKIN kolekcije od svih ostalih kolekcija dostupnih na tržištu. Sastoji se od inovativnih i visoko cijenjenih dekora s prirodnim završnim obradama koje izazivaju taktilne i realistične senzacije. Drvo, metali, tekstil, kamen, beton, metalik drvo, metalik tekstil i mramor iscrtani su izvanrednom preciznošću s atraktivnim dizajnom u 7 tekstura.

Kolekcija iverala SKIN, ekskluzivno proizvedena u Italiji, kombinira najbolje iz svijeta talijanskog dizajna i modernih potreba arhitekata, dizajnera i proizvođača namještaja.

Conty plus d.o.o je ekskluzivni distributer branda SKIN za hrvatsko tržište. Posjetite nas u jednoj od naših 10 moderno uređenih poslovnica kako bi se i sami uvjerili u iznimnost dizajnerske kolekcije SKIN i osjetili emocije na površini.

Conty plus d.o.o.