Centar za podove

Od malog parketarskog obrta koji je počeo svoj rad davne 1969. godine u Čakovcu stvoren je danas moderni poslovno-prodajni objekat od dvije tisuće sto kvadratnih metara prostora, vrijednosti oko milijun eura, što je kruna njihovog dosadašnjeg rada.

    Gospodin Kermek, vlasnik i direktor tvrtke ističe da u poslu ne bi uspio da nije bilo podrške njegove obitelji i dobrih poslovnih partnera s kojima je uspio u punom međusobnom povjerenju izvršiti poslove s kojima bi se ponosile i tvrtke većih mogućnosti nego što su bile njihove u ono vrijeme. Ostali su uporni u opredjeljenju da im je primarna djelatnost proizvodnja.

    Generacijskom smjenom 1994. godine Željko Kermek preuzima parketarski obrt od svog oca, počinje uz parketarstvo razvijati i druge djelatnosti, primjerice izvođenje PVC podova, linoleuma, tapisona. Širenje su nastavili i dalje, pa već tri godine kod njih možete naručiti i tzv. specijalne radove koji podrazumijevaju izvođenje svih vrsta industrijskih podova, hidroizolacija u objektima različitih namjena, sanacija, izvođenje svih vrsta estriha, strojnu žbuku i fasaderske radove.

    Razvili su i trgovinu specijaliziranom ponudom materijala i alata za podopolagače, koja je jedinstven primjer u Hrvatskoj jer na jednom mjestu možete naći sve potrebno za podove, izvođenje stepeništa, kao i sve vrste podnih i zidnih obloga.

    Tu mogu zadovoljiti svoje potrebe profesionalci, ali i entuzijasti tipa sam svoj majstor i pronaći ne samo građevinske materijale, opremu i alat, nego i znanje i pomoć stručnjaka pri ugranji bilo kojeg dijela iz njihove široke ponude.

    Poslovi centar Kermek u svom asortimanu nudi ogroman broj artikala od kojih ćemo spomenuti samo neke: dvadesetak vrsta PVC toplih podova, osamdesetak vrsta tapisona, četrdesetak vrsta tepih staza, tepih  garnitura za spavaće sobe. Tu su i tepisi, preko sto vrsta, od onih akrilnih do vunenih  i svilenih (iz Pakistana popularne Buhare), prostirke pogodne za alergičare od 100% pamuka, koje se lako održavaju jer se mogu prati u stroju za rublje, kupaonske garniture i otirači.

    Uz veliki izbor laminata s kompletnim pratećim priborom, naći ćete zidne i stropne obloge, ljepila, mase za izravnavanje, lakove, silikone.

    Poseban akcent stavljen je na parkete, uz klasične možete kupiti i one koji su modni hit u novim bojama od afričkog i grčkog drva, poput Movingui i Padouk iz Nigerije, Iroko i Sapelli iz Gvineje ili primjerice Lapacio i Mirim iz Grčke.

    Nude i gotove parkete koji su hrvatski proizvod, lakirane i tvornički obrađene, a pri polaganju zahtijevaju minimalno vremena za postavljanje.

    Centar Kermek možete posjetiti u Čakovcu u Neumannovoj ulici 3, centar radi svaki dan osim nedjelje. Na toj adresi možete dogovoriti odmah i izvođenje radova, te dobiti odgovarajuće savjete.

Kermek