Caparolove jesenske akcije fasada i unutarnjih boja

Zadnji je tren da svoj dom pripremimo za zimu! Caparol je za jesensku sezonu radova pripremio prigodne akcije fasada i unutarnjih boja, pa tako od 09. rujna do 31. listopada 2013. godine uz kupnju Caparolovih akcijskih proizvoda ostvarujete brojne dodatne pogodnosti.

13-09-09-caparol-00-200Naša nas kuća štiti od loših vremenskih uvjeta, previsokih ili preniskih temperatura, te ostalih atmosferskih nepogoda, ali tko štiti našu kuću? Odgovor na to je – kvalitetna fasada. Ukoliko ste se odlučili za izradu nove ili sanaciju postojeće fasade iskoristite Caparolovu jesensku akciju fasada i uz kupnju 7 kanti bilo koje završne žbuke poklanjamo Vam 25 kg žbuke gratis! Ukoliko ste se odlučili za kupnju kompletnog fasadnog sustava ostvarujete pravo i na dodatni popust, a uštedu ćete zasigurno osjetiti i u budućnosti na troškovima grijanja.

Sigurni smo da se mnogi odlučuju novo lice svom domu podariti malim preinakama interijera, a velik broj je i onih koji u to uključuju bojenje svog doma. Upravo zato pripremili smo akciju unutarnjih boja sa našim najprodavanijim proizvodima, pomoću kojih ćete lako osvježiti sve prostorije u svom domu. Kako bi dobro pripremili podlogu u akcijskoj ponudi nalazi se temeljni premaz Haftgrund, za željenu boju Vaših zidova tu su Malerit E.L.F. i Indeko-Plus, a za zahtjevnije prostorije poput kuhinja, kupaonica, hodnika i stubišta tu je SeidenLatex sa odličnim svojstvom čišćenja i otpornošću na dezinfekcijska sredstva. Navedene proizvode u jesenskoj akciji od sada možete nabaviti po 20% nižim cijenama.

Sve detalje o akcijama, kao i popis Caparolovih partnera potražite na našoj web stranici www.caparol.hr .

13-09-09-caparol-kante-boja-700