Büsscher & Hoffmann bitumenske trake i KEMPEROL® Abdichtung

Kvaliteta hidroizolacije jedan je od najbitnijih čimbenika sačuvanja kvalitete građevinskih elemenata, kako velikih krovnih površina tako i malih, naoko sitnih detalja.

Brzo izoliranje
Punoplošno prianjanje na razne materijale
Ušteda u visini izvedbe
Premošćuje pukotine do 2 mm
Trajnoelastičan od –30 °C do +90 °C
Ispitan prema ETAG 005

KEMPEROL® AC Speed+

Kada morate biti brzi

 KEMPEROL® AC Speed+ je brzo stvrdnjavajuća tekuća hidroizolacija. Zbog povišene viskoznosti predstavlja iznimno siguran način za izvedbu detalja i završetaka hidroizolacije. Nakon izvedbe, materijal je prohodan nakon 35 minuta (pri 20 °C) a nakon 60 minuta spreman za daljnju obradu.

Okolišni uvjeti, važni pogotovo prilikom izvedbe ravnog krova, korištenjem KEMPEROL® AC Speed+ se mogu smanjiti na minimum. Izvedba je moguća do temperature od – 5 °C.

KEMPEROL® 1K-PUR

Jednostavna izolacija
Proizvod spreman za izvedbu direktno iz ambalaže

Pogodan za male površine: ekonomičan i jednostavan za upotrebu. Posebno prilikom izvedbe detalja hidroizolacije, tekuća izolacija KEMPEROL® 1K-PUR, ima nenadmašene prednosti: Popunjavaju i najmanje uglove, prilagođavaju se površini i imaju nisku visinu ugradnje. Jednokomponentan proizvod KEMPEROL® 1K-PUR spreman je za ugradnju direktno iz ambalaže.

KEMPEROL® AC Speed+ i KEMPEROL® 1K-PUR

odlični su za izvedbu detalja (kao što su npr. obrada izolacije oko proboja, uz stolariju, na nosačima ograde, itd.) pri izvedbi krovnih, temeljnih i mostnih hidroizolacijskih sustava s bitumenskim i polimerbitumenskim trakama BÜSSCHER & HOFFMANN.

KEMPER SYSTEM i BÜSSCHER & HOFFMANN isporučuju proizvode dokazane kvalitete, koji se odlično nadopunjuju u sigurnoj izvedbi hidroizolacije i detalja hidroizolacije.

Radni koraci (Izvedba vanjskog kuta):
KEMPEROL® AC Speed+/1K-PUR nanijeti ravnomjerno s valjkom ili četkom.
KEMPEROL® 120 Vlies postaviti bez nabora i “mjehurića” …
… i zapuniti s materijalom. Omjer upotrebljenog materijala za 2. sloj: 2/3.

Büsscher Hoffmann d.o.o.