Bitumenske trake i KEMPEROL abdichtung

Kvalitetne hidroizolacijske trake

Büsscher & Hoffmann bitumenske trake i KEMPEROL premazi čine idealnu kombinaciju za izvedbu detalja i završetaka hidroizolacije. Od sada, pa nadalje, KEMPEROL premazi nadopunjuju našu ponudu.

KEMPEPOL AC Speed+ i KEMPEROL 1K-PUR odlični su za izvedbu detalja (kao što su npr. obrada izolacije oko proboja, uz stolariju, na nosačima ograde, itd.) pri izvedbi krovnih, temeljnih i mostnih hidroizolacijskih sustava s bitumenskim i polimerbitumenskim trakama BÜSSCHER & HOFFMANN

 

k58-busscherr-2KEMPEROL® AC Speed+ je brzo stvrdnjavajuća tekuća hidroizolacija. Zbog povišene viskoznosti predstavlja iznimno siguran način za izvedbu detalja i završetaka hidroizolacije. Nakon izvedbe, materijal je prohodan nakon 35 minuta (pri 20 °C) a nakon 60 minuta spreman za daljnju obradu. Okolišni uvjeti, važni pogotovo prilikom izvedbe ravnog krova, korištenjem KEMPEROL® AC Speed+ se mogu smanjiti na minimum. Izvedba je moguća do temperature od -5°C.

Posebno pogodan za male površine: ekonomičan i jednostavan za upotrebu. Posebno prilikom izvedbe detalja hidroizolacije, tekuća izolacija KEMPEROL® 1K-PUR, ima nenadmašene prednosti: Popunjavaju i najmanje uglove, prilagođavaju se površini i imaju nisku visinu ugradnje. Jednokomponentan proizvod KEMPEROL® 1K-PUR spreman je za ugradnju direktno iz ambalaže.

KEMPER SYSTEM i BÜSSCHER & HOFFMANN isporučuju proizvode dokazane kvalitete, koji se odlično nadopunjuju u sigurnoj izvedbi hidroizolacije i detalja hidroizolacije.

Za sva Vaša pitanja stojimo Vam na usluzi!

Büsscherr Hoffmann d.o.o.