Bez alata nema zanata

Wolfcraft je rješenje za sve Vaše probleme

Mnoge manje ali i više zahtjevne radnje oko izrade ili popravka nekog upotrebnog predmeta u domu, puno puta bi sami odradili kad bi imali adekvatan alat. To osim financijske uštede donosi i ono samozadovoljstvo da smo nešto uradili sami vlastitim rukama. Nadalje, ako iz bilo kog razloga to ne možemo sami odraditi, do majstora je malo teže doći upravo onda kad Vam je potreban. Ili su u gužvi pa nemaju vremena, ili to što je Vama potrebno nije neki posao zbog kojeg bi im se isplatilo dolaziti, ili …
manal-stoloviNajbolje je uz sebe imati partnera na kojeg se uvijek možete osloniti i koji Vas nikad neće iznevjeriti. U našem slučaju riječ je o wolfcraftu, tvrtki koja nepunih 70 godina tržištu nudi inovativne alate i električni pribor za zahtjevne majstore i obrtnike. Dugogodišnjim iskustvom, stručnim znanjem i spretnošću, stalno osluškujući potrebe kupaca, na sve izazove odgovaraju alatima i električnim priborom koji su učinkoviti, ergonomičniji, praktičniji, precizniji i sigurniji nego jučer.

manal-wolfcraftU njihovoj ponudi možete pronaći puno toga što će Vam biti korisno i bez čega ne bi određene zadatke mogli izvršiti. Od steznih alata, raznih stega (jednoručnih, vijčanih, plastičnih stega s oprugom, zatezača trake, zatezača za okvire, kutnih rezača te specijalnog steznog alata), raznih pomoćnih alata za spojeve za drvo (spajanje tiplama, lamelnim pločicama, vijčanih spojeva), prbora za električne alate (listova za ubodne pile, bit nastavaka, brusnih sredstava, steznih glava, glodala, svrdla, klamerica) te raznog ručnog i mjernog alata.

U ovom broju početi ćemo s osnovnom potrebom bez koje ne možete ništa ozbiljnije napraviti. Riječ je o stolovima za pričvršćenje električnih ručnih alata te potrebnog pribora, vodilica, …

MASTER cut 2500

Jedan stol za piljenje s pet područja primjene. Nezamjenjivi radni stol za sve radove koje imate u planu raditi. Svejedno radi li se o maloj dasci ili velikim pločama, precizno režete sve izratke. On pri tome u jednom uređaju objedinjuje stolnu kružnu pilu, vođenu ručnu kružnu pilu, stol za glodanje i stol za ubodnu pilu. Zahvaljujući svojoj velikoj radnoj površini i sklopivim nožicama je povrh svega velika i mobilna radna stanica.
Prednost mu je već spomenuta multifunkcionalnost za sve nadolazeće projekte, točni rezovi zahvaljujući graničniku i vodilici visoke kvalitete, mobilna primjenjivost svugdje uz mogućnost pohrane uz štednju prostora, robusnost i nepomičnost zahvaljujući stabilnom postolju i nožicama podesivim po visini te kompatibilnost za gotovo sve ručne kružne pile, nadstolne glodalice i ubodne pile.

Isporuka uključuje stol s MDF radnom pločom, sklopive noge, ploču za uređaj, stezaljku za uključenje, pomični graničnik, sigurnosnu sklopku, plastične čeljusti za plošno stezanje, brze stezaljke, umetke s otvorom za stolnu pilu, vođenu pilu na vodilici i glodalicu / uvodnu pilu te graničnike (kutni, paralelni i graničnik za vodilicu).

MASTER cut 1500

Univerzalni radni i stezni stol za preciznu stacionarnu primjenu kružne pile, ubodne pile i gprnje glodalice. Može se upotrebljavati kao stol za kružnu pilu, stol za glodalicu zajedno s graničnikom i kao radna stanica. Visoka preciznost se postiže zahvaljujući prilagodljivoj alumijskoj strojnoj ploči i jednostavnoj montaži strojeva. Baza s poprečnim podupiračima za maksimalnu stabilnost, mobilna je i štedi prostor zahvaljujući sustavu brzog zaklapanja.

MASTER 700, 600 i 200

Modeli steznih stolova i stolova za pričvršćenje električnih ručnih alata. Uz sve modele stolova, u ponudi je čitav niz raznog pribora ovisno o Vašim potrebama.
Svi proizvodi wolfcrafta imaju oznaku “MADE IN EUROPE” te dolaze s 10-godišnjom garancijom pod uvjetom isključivog korištenja u “sam svoj majstor” svrhe.

Manal d.o.o.