Bergen Pine WiFi klima uređaj

Bergen Pine WiFi, best buy inverter uređaj ove klase, kompaktnog dizajna, fenomenalnih karakteristika i performansi s integriranim WiFi modulom savršeno će se uklopiti u svaki stambeni i poslovni ambijent.
Ovaj efikasan uređaj energetske klase A++ koristi ekološki freon R410A kao rashladno sredstvo i usklađen je s ERP regulativom. Izuzetno stabilan, štedljiv i pouzdan uređaj sa svim funkcijama G10 tehnologija osigurava stabilnost i pouzdanost pri radu na temperaturama: grijanje (-15°C), hlađenje ( – 15°C), pružajući maksimalan komfor i uštedu novca.

k62-petrokov-2-300Ekonomičnost i efikasnost
Na svim inverter klima uređajima primijenjena je najsuvremenija DC inverter tehnologija G10, koja se odlikuje radom dvostupanjskog kompresora na ultra niskim frekvencijama, preciznom kontrolom, tihim radom, radom na niskim temperaturama (posebno važna karakteristika za rad u režimu grijanja), visokom pouzdanošću, korištenjem ekološki prihvatljivog rashladnog sredstva, što osigurava visoku efikasnost rada, uštedu energije i novca uz maksimalan komfor.

Tehnologija po mjeri čovjeka
2011. godine osmisljena je i patentirana Tehnologija 1Hz, te su postavljene nove granice u tehnološkom razvoju proizvoda. Primjenom inovativne tehnologije kroz rad uređaja u rasponu od 1Hz, osigurao je savršen automatski balans radnih performansi pri izmjenama temperature, brzine, zvuka, tako da korisnik ima konstantan osjećaj udobnosti bez obzira na promjene u režimu rada uređaja.

WiFi upravljanje
Wi-Fi sučelje standardno dolazi s unutarnjom jedinicom Bergen Pine Inverter Wi-Fi uređaja. Ono omogućava Wi-Fi kontrolu klima uređaja putem mobilnog telefona, računala ili tableta osiguravajući krajnjem korisniku još veću fleksibilnost prilikom postizanja željene udobnosti u prostoru.

Inteligentno odmrzavanje
Rad klima uređaja u režimu grijanja sada je još ugodniji zahvaljujući skraćenom vremenu za odmrzavanje. Standarni program za odmrzavanje, kod ostalih klima uređaja, radi uvijek isto u skladu s utvrđenim vremenskim intervalima. Na primjer, na svakih 50 minuta rada klima uređaja odvija se 10 minuta odmrzavanja, bez obzira na realne potrebe i parametre.

Program inteligentnog odmrzavanja Bergen konstantno prati i detektira sve promjene i adekvatne parametre i aktivira samo kada je to zaista potrebno, što dovodi do smanjene potrošnje energije i uštede u novcu, a korisnik dobiva maksimalnu udobnost.

Petrokov d.o.o.