GEALAN d.o.o. proslavio 20 godina postojanja u Hrvatskoj

U petak, 06. rujna, Tvrtka GEALAN d.o.o. je u svom sjedištu u Žerjavincu kod Sesveta proslavila 20 godina postojanja u Hrvatskoj.

GEALAN d.o.o., tvrtka kći njemačke tvrtke GEALAN Fenster – Systeme GmbH protekla dva desetljeća pozicionirala se kao jedna od vodećih dobavljača sustava PVC profila za izradu građevinske stolarije koja doprinosi stabilnosti i razvitku cijele industrije, pokazuje sposobnost prilagodbe i inovacije, ali i očuvanje tradicije što ih, kao tržišnog lidera, čini nezaobilaznim igračem na hrvatskom tržištu. Predanost vrhunskoj kvaliteti najbolje se može prepoznati kroz tehnologiju GEALAN-acrylcolor® koja osvaja srca kupaca diljem svijeta već preko četiri desetljeća.

Uz prisustvo više od 500 poslovnih partnera iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Albanije, Makedonije, Kosova i Njemačke; GEALAN d.o.o. je obilježio svoju značajnu obljetnicu. Međutim, ova svečanost nije bila samo poslovni susret – bila je to prilika za GEALAN za isticanjem još jedne svoje snage – inovativnosti, ali i čvrste povezanosti s partnerima iz cijele regije.

Ivica Maurović, direktor matične kompanije GEALAN Fenster-Systeme GmbH okružen kolegama i partnerima, prisjećao se svojih početaka od osnivanja GEALAN d.o.o. i svih izazova s kojima se susretao u zadnjih 20 godina.

„U našoj priči, kupci su više od klijenata – oni su partneri s kojima gradimo trajne poslovne odnose, temeljene na razumijevanju, uvažavanju i zajedničkom uspjehu. Istovremeno, suradnja s arhitektima i partnerima širom svijeta predstavlja osnovnu za buduće inovacije i uspješan rast. Proslavljajući 20 godina uspjeha GEALAN d.o.o., osjećamo ponos za ostvareno, ali i riječi hvale prema svima koji su bili dio naše priče. Bez njih, naših poslovnih prijatelja, sve ovo ne bismo mogli. Ova proslava je za njih.”

Za njega proslava obljetnice GEALAN d.o.o. u Hrvatskoj nije bila samo dionica na poslovnom putu već prilika da reflektira svoju duboku povezanost s poslovnim prijateljima te kolegama i kolegicama u GEALAN d.o.o.

Robert Križanović, direktor GEALAN d.o.o. obratio se prisutnima s riječima: “Industrija građevinske stolarije nije samo sljedbenik trendova i zahtjeva tržišta nego i postavlja nove trendove te podiže zahtjeve na veće razine. Veliki doprinos tome dali su svi zaposlenici profesionalnim radom, odgovornošću i odnosu prema poslu. Uprava tvrtke to zna i cijeni.”

Ova proslava nije samo bila prilika za slavlje poslovnih uspjeha, već i za okupljanjem ljudi koji dijele zajedničku viziju, strast i predanost koja pokreće GEALAN d.o.o. naprijed. Emotivna manifestacija zajedništva još je više bila naglašena uz sjajne nastupe velikih glazbenih zvijezda Gibonnija, DJ Stanka Bonđe i Gelo benda, koji su zajedničkim snagama oživjeli atmosferu.

Uredništvo časopisa Korak