9. DANI PASIVNE KUĆE U HRVATSKOJ – Zagreb, 11. – 13.11.2016.

9. dani pasivne kuće u Hrvatskoj u suorganizaciji Arhitektonskog fakulteta sveučilišta u Zagrebu, Konzorcija pasivna kuća Hrvatska, gradova, brojnih institucija i udruga, medijskih pokrovitelja, partnera i izlagača održat će se od 11.-13. studenog 2016. na Arhitektonskom fakultetu – Zagreb, Fra Andrije Kačića Miošića 26.

Program uključujući predavanja, prezentacije, radionice i izložbe po devetu godinu za redom u okviru Europskih dana pasivnih kuća obuhvatit će projekte, promoviranje građevinskih sustava i tehnologija, energetsku učinkovitost kroz primjere najnaprednijih modela arhitekture u okviru zakonskih pravila i standarda RH i EU.

Klasifikacija pasivnih kuća je već tradicionalno jedna od najbitnijih izložbenih i prezentacijskih predstavljanja, čije razvijanje uspješno prati stručno izdavaštvo RH s temama napredne gradnje, energetske učinkovitosti i održivosti. Voditelj Konzorcija pasivna kuća Hrvatska, dipl.ing.arh. Ljubomir Miščević sudjelovat će u prezentacijskom dijelu s tematikom najnovijih modela pasivne gradnje koji je otvoren za sve zainteresirane građane, arhitekte, profesionalce i studente, investitore, menadžere, edukacijske institucije, proizvođače, inžinjere graditeljske i komplementarne struke, izvoditelje i zastupnike tvrtki.

Kao i prethodni dani ovog stručnog trodnevnog skupa, stjecanje najnovijih informacija i znanja o niskoenergetskoj i pasivnoj gradnji te uspješni poslovni kontakti i suradnja svake godine je novo ostvarenje već ovog tradicionalnog i znanstvenog skupa.

Kontakt: www.kpk.hr