200 besplatnih ulaznica-DOMOTEX 2020

KORAK vas vodi na DOMOTEX 2020

Hannover 10. do 13. siječnja 2020

Hrvatski parketari opet na rekordnom izložbenom prostoru

Vodeći svjetski sajam podnih obloga DOMOTEX, uskoro otvara svoja vrata. Više od 1400 izlagača iz preko 60 zemalja prikazati će svoje novitete, uključujući i vodeće tržišne lidere.
Preko 90 posto izlagača i oko 70% posjetilaca dolazi izvan Njemačke. Nakon Njemačke, najveći broj izlagača i izložbene površine dolazi iz Turske, Indije, Belgije, Kine, Nizozemske i Irana.

domotex-39 hrvatskih proizvođača parketa i ove godine, po 20. put zaredom izlažu na rekordnoj izložbenoj površini od 535 m2. Nastup je i ove godine u organizaciji i uz financijsku potporu Hrvatske gospodarske komore, a svoje najnovije proizvode u hali 13 na štandovima C72 i D72, pokazati će Pan Parket, Exportdrvo, Drvoproizvod, PPS Majur, Drvna industrija Novoselec, Massive Holding, Interijeri Sabljo, Spačva i Evolen.

Pored najpoznatijih hrvatskih parketara, koji već 20 godina redovito nastupaju na DOMOTEX-u, ove godine u Hali 13 na štandu A25, tvrtka Bi-Moris izlaže svoj patentirani alat C.T.I. TOOL, za ugradnju tepisona u pločama u stojećem položaju.

domotex-2Časopis i portal KORAK u prostor, u suradnji sa zastupnikom sajma DOMOTEX, tvrtkom Expo International d.o.o. za predstojeći DOMOTEX osigurao je 200  trajnih ulaznica za najbrže čitatelje portala i newslettera.

Dovoljno je kliknuti na link, koji vas vodi na registraciju, na kojoj, nakon par koraka možete isprintati vašu osobnu ulaznicu, koja vrijedi za sve dane sajma.
Napomena: Ulaznica vrijedi samo ako ste se registrirali i isprintali svoju ulaznicu. Ulaznica ne vrijedi za javni gradski prijevoz.

Kod za aktivaciju ulaznica je: CFz72

Zahvaljujemo unaprijed na povjerenju, a za sve informacije, vezano za registraciju i aktivaciju ulaznica, slobodno nam se obratite zastupniku u bilo koje trenutku na mail info@hf-croatia.com ili nazovite na tel. 091 315 0840.

Više informacija o sajmu možete pronaći na www.domotex.de