16. DANI PASIVNE KUĆE U HRVATSKOJ

16th PASSIVE HOUSE DAYS IN CROATIA

Poštovani,

Pozivamo Vas na sudjelovanje u trodnevnom međunarodnom skupu s izložbom i stručnim obilascima. Šesnaestu godinu uzastopno ćemo govoriti o najnaprednijoj energetski visoko učinkovitoj arhitekturi i gradnji energetskog standarda pasivne kuće, odnosno energetskog razreda A+ novogradnje i obnove do “faktora 10”. www.kpk.hr   miscevic@arhitekt.hr

16. Dani pasivne kuće u Hrvatskoj su ishodište spoznaja stručno utemeljenih i ostvarenih najboljih praksi novih i obnovljenih zgrada u Hrvatskoj i inozemstvu, usklađenih s definicijama novih tipova pasivnih kuća, njihovoj certifikaciji i odnosu prema definiciji energetski gotovo nulte gradnje.

 

Prikazat će se funkcionalno različiti projekti i ostvarenja, promovirat će se novi građevinski materijali i sustavi, instalacijski sustavi i oprema visoke energetske učinkovitosti. Trajne su i teme zakonskog okvira RH i EU te modeli investiranja uključujući poticaje i potpore.  

Izvorna iskustva planiranja, projektiranja i ostvarenja u Hrvatskoj po četvrti put on-line (Zoom) i u živo.

Pozivamo stručnjake, nastavnike, studente i učenike, projektante, izvoditelje, proizvođače, izlagače, investitore, banke, predstavnike gradova, županija, lokalne uprave, fondova, udruge i institucije te sve zainteresirane građane na aktivno sudjelovanje, kako bi i 16. dani postigli visoku razinu razmjene i  stjecanja novih znanja uz kolegijalno druženje.

Prijavnica je na  www.kpk.hr
Pošaljite nam Vašu prijavnicu kako bi Vas uvrstili u adresar Konzorcija!

S poštovanjem,

Za Organizacijski odbor
Red.prof.art. Ljubomir Miščević, dipl.ing.arh.
Voditelj Konzorcija pasivna kuća Hrvatska
Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Info/kontakti:
info@kpk.hr   miscevic@arhitekt.hr   www.kpk.hr   www.arhitekt.hr 

phone/fax: +385 98 230940