Početak Graditeljstvo Podne obloge Kaindl na Domotexu 2014

Kaindl na Domotexu 2014

Raznolikost nove FLOORING kolekcije tvrtke Kaindl bit će izložena na više od 300 m2 na sajmu Domotex 2014.

Hannover će postati središnje mjesto tijekom 4 dana za cijelu industriju podnih obloga i dizajna interijera.

Vodeći sajam podnih obloga privlači posjetitelje iz cijelog svijeta i daje pregled postojećih i nadolazećih trendova. Kaindl je postavljanjem na veliku pozornicu na DOMOTEX 2014 od 11.-14. siječnja kada će cijeli spektar kolekcije podova biti izložen na štandu C14 u dvorani 9 s ovogodišnjim motom “Evo ideje”. Proizvodne inovacije, nove površine, brojni dekori i ideja jedna za drugom.

Ideje čine razliku
“Cilj nove kolekcije podova je nadahnuti” , kaže direktor Doris Buchmesser ujedno objašnjavajući njihovu namjenu. ” Mi proizvodimo više od podova i panela. Prije svega mi proizvodimo ideje”, dodaje Buchmesser. Posjetitelji mogu uživati u modernoj interpretaciji Kaindl klasika i biti inspirirani potpuno novom kategorijom proizvoda: Kolekcija Dizajn parket. Grupa proizvoda koja predstavlja novo područje za Kaindl te je dužna osigurati blistave trenutke. Kaindl Solid, najteži i najelastičniji pod proizvod tvrtke iz Salzburga, postavljen je da bi ljudi pričali o njemu.

Moderni i klasični
“Industrija je u pokretu . Materijali i trendovi u području dizajna interijera se mijenjaju. Naš posao je razvijanje ideja koje će trajati”, objašnjava Buchmesser. Klasične zbirke poput Laminat podna kolekcija također imaju brojne inovacije za sajam. Classic Touch i Natural Touch kategorije proizvoda su dva stupa u Laminat segmentu. Classic Touch može se pohvaliti klasičnim drvenih dekorima s autentičnim površinama, dok podovi Natural Touch impresioniraju sa sinkroniziranim površinskim strukturama.

Iskustvo raznolikosti
Koncept kolekcije Dizajn podova je: “Ljepota je stvar ukusa”. Potrebe i želje korisnika znatno se razlikuju. Rješenje iz Kaindla je jedinstveno. Od dodatne udobnosti do ultra – modernog dizajna. Od prirodnog kamena do pravog drva s visokim sjajem. nema neispunjenih želja. Kaindl Comfort asortiman nudi podove izgleda drva na plutenom furniru s integriranim utjecaj zvučne izolacije ta posebno dobar ugođaj – faktor ugodnosti. Kaindl Authentic može se pohvaliti bojama hrastovog parketa s jedinstvenim prirodnim porama. Kaindl Creative – s jedne strane: maštovit, šareni motivi i inovativni dekori, s druge strane: klasični nadređeni visoki sjaj podova, pločastog dizajna i izgleda prirodnog kamena.

U skladu s prirodom
Tradicionalne metode obrade. Know-how njegovan godinama i vrhunske kvalitete vrsta drveta. Rezultat je prirodna ljepota klasičnih drvenih podova u kombinaciji s najnaprednijim tehnologijama: kolekcija Drvenih podova. Četkanje podržava neovisnost ploča jer donosi drvnu strukturu i još izraženije prirodne pore. Zrnatost i struktura ostaju netaknuti zahvaljujući blagom tretiranju. Svaka ploča je bilo obložena s mat lakom ili, kao nova alternativa, tretiranana s hidro-UV uljem. Rezultat je prirodnost, ekskluzivnost i vlastita klasična koloracija drva. To je priroda u svom najljepšem obliku. Također razlog više zašto su podovi Kaindl dobili glas za “Architects´ Darling 2013 ” u Njemačkoj.

M.Kaindl KG

Pin It on Pinterest

Sviđa Vam se stranica

Podijelite ju s prijateljima!

Exit mobile version

You have successfully subscribed to the newsletter

Došlo je do pogreške prilikom slanja ... Molimo Vas ponovite ...

Korak u prostor will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

PRIJAVA NA NEWSLETTER

POKLON - DOWNLOAD
4 BROJA KORAKA - 2019.