Početak Graditeljstvo Prozori i vrata Novo-Gealan S9000-novi kombinirani sustav za prozore

Novo-Gealan S9000-novi kombinirani sustav za prozore

GEALAN – jedan od vodećih europskih proizvođača sustava za prozore i vrata predstavlja svoj novi sustav namijenjen niskoenergetskim i pasivnim kućama S 9000.

S 9000 je sustav profila s 83 mm ugradbene dubine, 6 zračnih komora, 3 razine brtvljenja i mogućnošću kombinacije srednje brtve na štoku (MD) ili bez srednje brtve (AD) radi jednostavnije izvedbe kod fiksnih ostakljenja.
Zbog izrazito dobre konstrukcije sustav postiže koeficijent prolaska topline sa standardnim čeličnim ojačanjem kroz profil Uf = 0,92 W/m2K, što u kombinaciji s odgovarajućim 3-slojnim staklom Ug = 0,6 W/m2K zadovoljava standard za pasivne kuće za ukupni koeficijent prozora Uw = 0,8 W/m2K.

Prednosti sustava S 9000:

 – izrazito dobra toplinska izolacija Uf = 0,92 W/m2K
– mogućnost STV tehnologije lijepljenja profila za staklo
– mogućnost ugradnje stakla dubine do 54 mm
– 83 mm ugradbena dubina za koju odgovaraju svi potrebni dodatni profili
– 6 zračnih komora u okviru, krilu i prečki
– jednostavnost izrade i ugradnje
– prikladan za ugradnju na niskoenergetske i pasivne kuće

Više o sustavu S 9000 možete pronaći na stranici: http://s9000.gealan.de/

GEALAN – svijet prozora u boji
NOVA STANDARDNA BOJA ZA SUSTAV S 9000 (RAL 7016)

U posljednjih nekoliko godina na sve većem značenju u arhitekturi dobivaju prozori u boji. Statistika nam pokazuje da je Antracit siva RAL 7016 najtraženija boja za prozore te tako jedan od važnih aspekata moderne arhitekture. Kako bi Vama pružili nove mogućnosti u odabiru GEALAN dekor folija od sad Vam nudimo “DEKO RAL 7016 glatka” kao standardnu foliju u sustavu S9000. S time povezano kratko vrijeme dostave omogućuje Vam pravovremeno reagiranje na promjene na tržištu, a ujedno uz odlične tehničke karakteristike sustava S9000 dobivate sve potrebne alate za uspješnu proizvodnju.

Gealan d.o.o.

Exit mobile version